Over ons

San Kong Noodle Factory

Opgericht in 1989 door Dhr. Yat Hung Lau is San Kong Noodle Factory de eerste Chinese noodlesfabriek in Nederland en produceert al meer dan 30 jaar traditiegetrouw diverse noodles en dimsum vellen. San Kong Noodle Factory is begonnen als een onafhankelijke familie onderneming en sindsdien is de visie voor kwaliteit onveranderd gebleven dankzij specialistische kennis. Over de jaren heen hebben wij een merk opgebouwd dat staat voor de hoogste kwaliteit. Het succesformule van San Kong is ontstaan door decennialange arbeid opgebouwde ervaring van een eeuwenoude ambacht en regelmatige reizen naar Azië om die kennis altijd aan te scherpen in het belang van de klant.

 

Meer dan 33 jaar partner en leverancier

Met de groei tot leverancier voor groothandels en partner van Aziatische restaurants, is het geheim van het succes van San Kong noodles en dimsum vellen onveranderd gebleven: een combinatie van traditioneel ambachtelijke kennis van mie en dimsum vellen met de modernste productietechnieken om de authentieke smaak te waarborgen. Het merk San Kong staat voor: kwaliteit, zekerheid, authentieke smaak en vertrouwen.

 

Specialistische kennis op maat

Het productenbestand van San Kong bevat de favoriete traditionele smaken, maar wordt daarnaast continu uitgebreid met producten die speciaal op maat zijn gemaakt voor de klant. Op de snelle en trendgevoelige internationale markten is innovatie onmisbaar. Als meedenkend partner van Aziatische horeca en speciaalzaken in heel Europa ontwikkelen wij samen hét juiste product passend voor hun doelgroep. 

 

Bewust, gezond, verantwoord en authentiek

Dit zijn de onderdelen waar de consument tegenwoordig op zoek naar is. Bij San Kong Noodle Factory staan deze onderdelen hoog in het vaandel bij zowel de ontwikkeling van nieuwe producten als het kwaliteit behouden van de huidige producten. Alle producten worden geproduceerd volgens de internationale norm evenals overeenkomstig de EU-richtlijnen. Bovendien houden wij onze producten puur en authentiek door geen kleur- ,geur- en smaakstoffen toe te voegen.

 

Tot uw dienst,

familie Lau